Sayer
Sayer2017-09-05T11:57:30+00:00

JAGUAR SAYER, stuurwiel van de toekomst

Jaguar Land Rover onthulde tijdens het Tech Fest in London haar intelligente en “connected” stuurwiel van de toekomst.

Dit stuurwiel-concept neemt u mee in huis en wordt uw vertrouwde metgezel. Sayer is de eerste “voice-activated” kunstmatige intelligentie (AI) stuurwiel die honderden taken kan uitvoeren. Sayer kan bijvoorbeeld de on-demand service club voor u activeren en beheren; een club die u de mogelijkheid biedt om uw auto te delen met anderen in uw omgeving.

Stelt u zich eens een toekomst voor van autonome, elektrische auto’s waarbij u geen auto bezit, maar waarbij u het voertuig van uw keuze bepaalt op het moment waar en wanneer u het nodig hebt. Dat is een toekomstvisie van Jaguar Land Rover en de basis van Sayer: het stuurwiel dat het enige deel van de auto is dat u bezit.

Moet u morgen om 10:00 ergens zijn?  Vraag, terwijl u lekker thuis op de bank zit, Sayer gewoon wat dan de beste optie is en Sayer zal voor u plannen wanneer u opstaat, wanneer er een auto autonoom bij uw deur staat en Sayer kan zelfs adviseren welke delen van de reis u zelf zou kunnen rijden.

Sayer is een prachtig kunstwerk, zoals elk Jaguar Land Rover-product. Sayer heeft haar naam te danken aan een van de meest prominente ontwerpers uit het verleden van Jaguar: Mr. Malcolm Sayer, die tussen 1951 en 1970 voor het Britse merk werkte.

BEKIJK DE TOEKOMST: JAGUAR iPACE

JAGUAR iPACE:
HOU ME OP DE HOOGTE

BEL MIJ VOOR EEN iPACE